Søkemotoroptimalisering

Øk synligheten på nett med SEO

Øk synligheten og ranger høyere på søkeresultatene med våre ekspertstrategier og teknikker for SEO.
Kontakt

SEO

Om søkemotoroptimalisering
Søkemotoroptimalisering (SEO) er en metode for å øke synligheten tilnettstedet ditt ved å forbedre rangeringen i søkemotorer som Google, Bing ogYahoo. Våre eksperter bruker avanserte metoder og verktøy for å forbedrenettstedet ditt slik at det fører en høyere rangering i søkeresultatene, noesom kan øke organisk trafikk til nettstedet ditt. 
Tjenester
Vi tilbyr et bredt spekter av SEO-tjenester for å hjelpe våre kunder å øke synligheten og trafikken til deres nettsted. Dette inkluderer on-page optimering, SEO-analyse og rapportering, søkeordsanalyse, SEO-tekster, teknisk SEO, Page Speed-optimalisering og lokal SEO.

Vår tilnærming fokuserer på å optimalisere innholdet og strukturen på kundens nettsted for å øke relevansen og brukervennligheten for både søkemotorer og besøkende.

Vi jobber også tett med våre kunder for å forstå deres unike behov og tilpasse våre tjenester for å møte deres mål og krav.
E-Handel

Skap din egen nettbutikk

Start din egen vellykkede nettbutikk med våre kraftige e-handelsløsninger og ta bedriften din til neste nivå.
Kontakt

E-Handel

Om E-HAndel
Vi tilbyr tjenester for bedrifter som ønsker å øke salget sitt. Vi kan hjelpe deg med alt fra å designe og utvikle en nettbutikk, til å integrere den med betalingsløsninger og markedsføringstiltak.

Målet vårt er å hjelpe deg med å skaffe flere kunder og øke salget ditt. Vi kan hjelpe deg med å velge riktig plattform for din nettbutikk, sette opp betalingsløsninger, integrere med andre systemer og hjelpe deg med å designe en nettbutikk som tiltrekker kunder og øker salget.
Tjenester
Vi tilbyr en rekke tjenester innen nettbutikkutvikling og -optimalisering. Våre tjenester inkluderer å bygge profesjonelle nettbutikker ved hjelp av Shopify og Woocommerce plattformene, samt å implementere Salesforce Commerce Cloud for avansert nettbutikkdrift på tvers av flere kanaler.

Vi kan hjelpe deg med å sette opp og tilpasse nettbutikken din, integrere den med andre verktøy og automatisere prosesser ved hjelp av Shipmondo.

Hvis du er usikker på hvilken plattform som passer best for din nettbutikk, kan vi også hjelpe deg med å evaluere dine behov og anbefale den beste løsningen for deg.
Digital Markedsføring

Øk salget
ditt med digital markedsføring

Boost salget ditt og nå ut til flere kunder med våre effektive digitale markedsføringsstrategier og verktøy.
Kontakt

Digital markeds-føring

Om digital markedsføring
Vi tilbyr fullservice digital markedsføring for å hjelpe deg med å nå dine forretnings-mål.

Våre tjenester inkluderer kampanjer på de ledende plattformene som Google Ads, Facebook og Instagram.

Vi jobber med deg for å identifisere din målgruppe og utvikle en målrettet annonserings-strategi for å øke din synlighet og oppnå økt engasjement.

Vi har erfaring med å utvikle kreative og effektive kampanjer som gir resultater. Vi analyserer og justerer kontinuerlig våre annonser for å sikre at de gir best mulig avkastning på investeringen. Vi jobber hardt for å hjelpe deg med å øke din online tilstedeværelse og øke din bedrifts vekst.
Tjenester
Vi tilbyr en rekke tjenester innen digital markedsføring, inkludert hjelp med Google Ads, Google Analytics, Google My Business, Google Tag Manager, Google Search Console, Google Merchant Center, Google Data Studio, Google Big Query, Facebook/Instagram Ads, Facebook Conversion API, Bing Ads, Klavio, Mailchimp, Snapchat og Tik Tok.

Våre eksperter kan hjelpe deg med å utvikle målrettede annonsekampanjer, analysere nettstedstrafikk, optimalisere bedriftsprofilen din på Google, samle inn data fra flere kilder på nettstedet ditt, overvåke nettsideytelsen din i Google-søk og administrere annonser på sosiale plattformer som Facebook, Instagram, Snapchat og Tik Tok.

Vi kan også hjelpe deg med å automatisere og optimalisere e-postmarkedsføringen din ved hjelp av verktøy som Klavio og Mailchimp.
Sosiale medier

Bygg din merkevare med sosiale medier

Styrk din merkevare og nå ut til en større målgruppe med våre skreddersydde sosiale mediestrategier og kampanjer.
Kontakt

Sosiale medier

Om sosiale medier
Vi tilbyr tjenester for å hjelpe bedrifter med å øke sin tilstedeværelse og engasjement på sosiale medier, inkludert plattformer somFacebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat og TikTok.

Vår hjelp inkluderer utvikling av en strategi for hvordan bedriften skal bruke disse plattformene, laging av interessant innhold og administrasjon av bedriftens kontoer på disse plattformene. 

Vi tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe bedrifter med å øke sin tilstedeværelse og engasjement på sosiale medier.
Tjenester
Vi tilbyr en omfattende pakke av sosiale medietjenester som inkluderer strategiutvikling, innholdsproduksjon, kontoadministrasjon, annonsering, influenser markedsføring, analyse og rapportering og kundeservice på sosiale medier.

Vårt erfarne team vil jobbe tett sammen med bedriften for å utvikle en skreddersydd strategi som passer bedriftens spesifikke behov og mål. Vi hjelper også bedriften med å produsere engasjerende og relevant innhold, administrere kontoene, kjøre annonser og samarbeide med influensers for å nå målgruppen.

Videre tilbyr vi analyse og rapporteringstjenester for å evaluere strategien og måle suksess og effektivitet. Vårt mål er å hjelpe bedrifter å øke online tilstedeværelse, engasjement og avkastning på investering gjennom en helhetlig tilnærming til sosial medie markedsføring.
Digital strategi

Skredder-
sydde strategier for din bedrift

Få ekspert veiledning og skreddersydde strategier som passer din bedrift, og nå dine forretningsmål på en effektiv måte.
Kontakt

Digital strategi

Om Digtial strategi
Vi tilbyr rådgivningstjenester for å hjelpe deg med å forbedre dindigitale prestasjon. Våre profesjonelle rådgivere har kompetanse innen digitalmarkedsføring, e-handel og teknologi, og vil hjelpe deg med å utvikle en planfor å lykkes på nettet. Enten du ønsker å øke nettstedstrafikken, forbedrekonverteringsfrekvensen eller utvikle en mer effektiv digitalmarkedsføringsstrategi, kan vi hjelpe deg med å nå dine mål.
Tjenester
Vi tilbyr en rekke tjenester innen digital markedsføring, teknologi og e-handel. Våre eksperter kan hjelpe deg med å optimalisere din nettbutikk, velge riktig teknologi, utvikle en strategi for digital markedsføring, forbedre din nettside rangering i søkemotorer og forbedre brukeropplevelsen på din nettside. Vi vil gi deg råd og veiledning om hvordan du kan øke synligheten og salget til din bedrift gjennom effektiv markedsføring og brukervennlige nettsider.
UX

Forbedre bruker-opplevelsen på ditt nettsted

Optimaliser brukeropplevelsen på ditt nettsted med våre brukervennlige og tilpasningsdyktige UX-design, og øk din kundetilfredshet og engasjement.
Kontakt

UX

Om ux
Vår UX-ekspertise består av metoder og verktøy som forbedrer brukeropplevelsen til et produkt eller en tjeneste. Vi bruker brukerundersøkelser for å samle inn info om brukernes behov og preferanser, og bruker wireframing og prototyping for å skape et bilde av produktet før det bygges.

Deretter designer og tester vi brukergrensesnittet for å sikre at det er intuitivt og tilfredsstiller brukernes behov. Alt dette skaper produkter med en smidig og positiv brukeropplevelse.

Vi tilbyr også tjenester som hjelper bedrifter med å utvikle og forbedre sine digitale produkter og tjenester.
Tjenester
Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor brukerundersøkelser og wireframing for å hjelpe bedrifter med å forbedre og optimalisere sine digitale produkter og tjenester. Ved å gjennomføre brukerundersøkelser, kan vi samle inn verdifull informasjon om brukernes behov og preferanser, som deretter brukes til å forbedre produktet eller tjenesten.

Vårt erfarne team av designere og utviklere kan også hjelpe med å skape brukervennlige og tilpassede wireframes som imøtekommer kundenes spesifikke krav og behov. Alt dette bidrar til å skape digitale produkter og tjenester som gir en positiv brukeropplevelse og økt kundetilfredshet.
Analytics

Digital Analytics

Få innsikt i din digitale tilstedeværelse og forbedre din online ytelse.
Kontakt

Analytics

Om analytics
Analytics refererer til prosessen med å analysere og tolke data for å trekke ut verdifull informasjon og innsikt. Dette kan omfatte alt fra å undersøke forbrukeratferd til å analysere bedriftsøkonomiske data.
Tjenester
Digital strategi er en viktig tjeneste som hjelper bedrifter med å oppnå sine forretningsmål og øke sin digitale tilstedeværelse. En effektiv digital strategi kan bidra til å forbedre bedriftens synlighet og konverteringsrate, øke merkevarebevisstheten og generere mer salg.

Vår digitale strategitjeneste innebærer en grundig analyse av bedriftens eksisterende digitale tilstedeværelse og en vurdering av dens digitale potensial. Vi tar også hensyn til bedriftens målgruppe og deres behov og preferanser når vi utvikler en tilpasset digital strategi.

Vi jobber tett med kunden gjennom hele prosessen og gir løpende rådgivning og støtte. Vår digitale strategitjeneste inkluderer også implementering av strategien og kontinuerlig overvåking og optimalisering for å sikre at bedriften oppnår de ønskede resultatene.Gjennom vår digitale strategitjeneste kan vi hjelpe bedrifter med å øke sin digitale tilstedeværelse og nå sitt fulle digitale potensial.

Vi har erfaring med å jobbe med en rekke forskjellige bransjer og kan tilby skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde.
Programmering

Skreddersydd
programmering

Utvikle tilpassede løsninger som møter dine spesifikke behov og krav.
Kontakt

Programmering

Om programmering
Programmering refererer til prosessen med å skrive kode for å lage programvare eller applikasjoner som kan brukes på datamaskiner, mobiltelefoner, nettverk og andre digitale enheter.
Tjenester
Vi tilbyr en rekke programmeringstjenester for å hjelpe bedrifter med å utvikle og tilpasse programvare og applikasjoner som passer deres spesifikke behov. Dette inkluderer utvikling av nettsider, mobilapplikasjoner, programvare for datamaskiner og andre digitale enheter.

Våre programmerere har bred erfaring og ekspertise innen ulike programmeringsspråk og verktøy, og kan hjelpe deg med alt fra grunnleggende kode til avansert programmering og databehandling.

Vi kan også tilby konsulenttjenester for å hjelpe deg med å definere dine teknologiske behov og velge den beste programvareløsningen for din virksomhet. Enten du trenger å utvikle en ny nettside, lage en tilpasset applikasjon eller forbedre den eksisterende programvaren din, har vi programmeringstjenester som kan hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere teknologien din.
Innholdsproduksjon

Tilpassede løsninger for din virksomhetl

Få skreddersydde tjenester som oppfyller dine unike behov og krav..
Kontakt

Innholds-
produksjon

Om Digital innholdsproduksjon
Innholdsproduksjon er en sentral tjeneste for enhver bedrift som ønsker å engasjere sitt publikum og styrke sin digitale tilstedeværelse. Med kvalitetsinnhold kan bedrifter bygge tillit og autoritet blant sin målgruppe, generere trafikk til sin nettside og øke salget.

Vår innholdsproduksjonstjeneste tilbyr en rekke forskjellige tjenester for å hjelpe bedrifter med å skape relevant, verdifullt og engasjerende innhold. Vi jobber tett med kunden for å forstå deres behov og mål, og utvikler en skreddersydd innholdsstrategi som passer for deres spesifikke bransje og målgruppe.
Tjenester
Vi tilbyr en rekke programmeringstjenester for å hjelpe bedrifter med å utvikle og tilpasse programvare og applikasjoner som passer deres spesifikke behov. Dette inkluderer utvikling av nettsider, mobilapplikasjoner, programvare for datamaskiner og andre digitale enheter.

Våre programmerere har bred erfaring og ekspertise innen ulike programmeringsspråk og verktøy, og kan hjelpe deg med alt fra grunnleggende kode til avansert programmering og databehandling.

Vi tilbyr innholdsproduksjon for en rekke forskjellige formater, inkludert tekst, bilder, video, animasjon og lyd. Vi har et team av erfarne innholdsprodusenter som har ekspertise innenfor ulike fagområder og kan produsere innhold som er både engasjerende og relevant.

Vår innholdsproduksjonstjeneste inkluderer også distribusjon og markedsføring av innholdet for å sikre at det når ut til riktig publikum og genererer ønsket effekt. Vi jobber kontinuerlig med kunden for å optimalisere innholdet og sikre at det møter bedriftens mål og behov.

Gjennom vår innholdsproduksjonstjeneste kan vi hjelpe bedrifter med å øke sin digitale tilstedeværelse og generere mer trafikk og salg. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde og sikrer høy kvalitet og effektivitet i alle våre tjenester.