Om oss

Om oss

Vårt lille digitale byrå består av en gruppe dyktige og erfarne eksperter med en lidenskap for å hjelpe våre kunder med å vokse sin virksomhet.
Vi tilbyr en rekke tjenester, innen e-handel, digital markedsføring, webutvikling, strategi og mer.Vi har et sterkt fokus på å levere resultater og tilbyr omfattende analyser og rapportering for å sikre at våre kunder kan se verdien av våre tjenester.
Vårt team består av kreative problemløsere som alltid er villige til å gå den ekstra milen for å sikre at våre kunder får den best mulige opplevelsen.Hvis du er interessert i å øke din virksomhets suksess, vennligst ikke nøl med å kontakte oss. Vi ser frem til å hjelpe deg!
Utforsk davinci digital
30+
Kunder
Vårt erfarne og kreative team jobber tett med hver kunde for å forstå deres behov og mål, og deretter utvikle skreddersydde løsninger for å hjelpe dem å oppnå suksess.
100+
Prosjekter
Prosessen med å gjennomføre et prosjekt innebærer nøye planlegging, samarbeid og kontinuerlig tilbakemelding for å sikre en vellykket gjennomføring.
100%
Fornøyde kunder
Vi streber etter å oppnå 100% kundetilfredshet og jobber hardt for å sikre at hver eneste kunde er fornøyd med våre tjenester.
110%
Forpliktelse
Vi er forpliktet til å levere høykvalitets tjenester og overgå våre kunders forventninger hver gang.
2022
Stiftet
Vi har grunnlagt Davinci Digital i 2022 med en lidenskap for å hjelpe virksomheter med å lykkes i den digitale verden.
Vårt team

Vårt team

Vi søker etter flere

Karriere i Davinci Digital

Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i Davinci Digital? Vi tar gjerne en prat med både sultne talenter og erfarne fagspesialister.
Send søknad

Rolf Nevanlinna

Strategi

Illya Derekh

Markedsføring

Zakhariy Derekh

UX & Tech

Sander Lindstad

Design